Розділ Події

Новий кандидат від опозиції

Автор 18 червня 2012, 23:44
Василь Богданович Сидор Василь Богданович Сидор

Після зміни меж одномандатних виборчих округів на майбутніх парламентських виборах об’єднана опозиція визначилася з новим кандидатом в народні депутати України від опозиції у нашому виборчому окрузі.

За бютівською квотою на одномандатному виборчому округу №190 (центр Шепетівка, куди входять міста Славута, Шепетівка, Полонський, Славутський, Шепетівський райони) балотуватиметься діючий міський голова Славути Василь Сидор.

Нагороджений орденами "За заслуги" III ступеня, "Козацька слава" III ступеня, М. Ломоносова, Почесним знаком Міністерства юстицій України, медаллю МО України "За сприяння Збройним Силам України" та ін.
Народився 28 березня 1963 року в м. Нетішин у багатодітній сім'ї. У 1992 р. закінчив Український інститут інженерів водного господарства у м. Рівне, отримавши кваліфікацію інженера-механіка. У 1998р. закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом, отримавши кваліфікацію магістра економіки та управління трудовими ресурсами.
З 1981 року по 1984 рік - служба у Військово-морському флоті на підводному човні. Звільнившись в запас, працював електрозварювальником, ізолювальником, старшим інженером відділу соціальних питань на будівництві Хмельницької АЕС.
Упродовж 1989-1994 рр. - начальник житлово-комунального управління УБ ХАЕС.
У 1994 році призначений начальником житлово-комунального підприємства Нетішинської міської ради.
З 1997 р. до квітня 2003 р. - перший заступник Нетішинського міського голови.
З квітня 2003 року призначений на посаду директора Славутської філії ВАТ "Хмельницькгаз".
З квітня 2006 року - міський голова м. Славута. Одружений.
27 травня 2009 року, на підставі прилюдного захисту дисертації на тему: "Зміна фільтраційних характеристик незв’язних грунтів під дією дренажу", Вищою атестаційною комісією України присуджено ступінь кандидата технічних наук. Захоплення: підводне полювання, живопис.
У 2010 році, балатуючись вдруге на посаду міського голови, Василь Богданович здобув переконливу перемогу, набравши понад 80% голосів виборців. Це вперше в історії Славути за роки Незалежності жителі міста підтримали діючого міського голову, довіривши йому крісло на ще одну каденцію.
 Василь Богданович також є засновником Славутської паланки Міжнародної громадської організації "Козацтво Запорозьке". Козацьку присягу прийняв 14 квітня 2006 р. Зараз він є отаманом Славутської паланки Волинського округу.

0
репостів
0
репостів