Версія для друку
Розділ Події

На суботу шепетівчанами заплановано масові акції протесту

Автор 09 листопада 2017, 20:26

Сьогодні з 10 ранку до 16 години вечора на околицях Шепетівки відбулась попереджувальна акція блокування дороги національного значення "Хмельницький – Рівне". Люди, як і міська влада чекали звістки від власника ТОВ "Шепетівка Енергоінвест", який обіцяв погасити борг перед НАК "Нафтогаз України" в найкоротший час.

Ми дізнались останні новини щодо погашення заборгованості у міського голови Михайла Полодюка:

Телефонна розмова з Андрієм Карпенком відбулась близько 17 вечора. Пан Карпенко запевним мене, що є усна домовленість з одним із київських банків про отримання кредиту на потрібну суму. Він вже зібрав гарантійні документи. Його зустріч з банком проходила сьогодні з 17.00 до 19.00. Завтра до обіду банком має бути прийнято відповідне рішення, про що він повідомить мене особисто.

Ініціативній групі мітингарів вже донесли цю інформацію, але вони мало вірять в обіцянки київського бізнесмена. Тому, сподіваються на краще, але готують на суботу повноцінне блокування доріг навколо Шепетівки, щоб за проблему нашого міста не забували у вищих ешелонах державної влади.  11 листопада о 10 ранку на розвилці Славута - Новоград-Волинський планується збір шепетівчан.