Версія для друку
Розділ Події

На Шепетівщині відкрили оновлений будинок культури

Автор 19 жовтня 2017, 19:15

15 жовтня, У селі Рилівка, що у Шепетівському районі, відбулось урочисте відкриття оновленого будинку культури. Про це повідомила прес служба Шепетівської РДА.

Завдяки зусиллям Рилівського сільського голови Твердохліб Світлани Іванівни, спонсору - депутату районної ради Трофімчуку Петру Петровичу, директору будинку культури Войтюк Ірині Іванівні та всім небайдужим жителям с. Рилівка  відкрито двері оновленого, затишного будинку культури в приміщенні колишньої школи, який переведено з аварійної будівлі.

Право перерізати стрічку мали депутат районної ради Трофімчук Петро Петрович та директор будинку культури Войтюк Ірина Іванівна.

Освятив приміщення місцевий священнослужитель протоієрей Роман.

Слово для привітання, подяки та вручення грамот і подарунків надали сільському голові Твердохліб Світлані Іванівні, керуючому справами районної ради Капелюху Миколі Петровичу, начальнику організаційного відділу районної державної адміністрації Банкову Сергію Григоровичу, депутату районної ради Трофімчуку Петру Петровичу, завідуючій сектором культури, молоді та спорту управління освіти та культури Ільчук Лесі Степанівні, головному спеціалісту з питань культури управління освіти та культури Галімській Валентині Володимирівні, директору районного будинку культури Грищенко Марії Павлівні.

Свято продовжилось цікавим, змістовним концертом, який подарували місцеві аматори, учасники фольклорного колективу клубу с. Сенігів та колектив районного будинку культури.

На цьому заході не забули згадати і про клуб с. Сенігів, який також відремонтовано. Не мало сил до цього приклала нещодавно призначена на посаду завідуючої клубом Цвіль Світлана Антонівна та знову ж таки директор районного спеціалізованого лісокомунального підприємства Трофіччук Петро Петрович. Громада с. Сенігів тепер має гарне приміщення для проведення різноманітних заходів.

Саме тут, у храмах культури, створюються умови сільським громадам для гарного відпочинку, розвитку народної творчості та здібностей дітей і молоді, відродження народних традицій, тощо.

Останнє редагування 19 жовтня 2017, 19:23