Версія для друку
Розділ Події

Шепетівка відсвяткувала своє 423-річчя

Автор 26 вересня 2017, 17:11

Традиційно у останню неділю вересня шепетівчани святкують день народження свого міста. І хоча цього року у цей день дощило, це не надто завадило святковому настрою шепетівчан. 

Через погодні умови святкова програма зазнала певних змін, але зайняти себе містянам та гостям міста було чим.

Бібліотеки міста у міському будинку кульутри презентували книжкову виставку - інсталяцію «Наш дім - Шепетівка». На так званому «Книжковому кварталі » присутні мали змогу ознайомитись з цілою низкою різноманітної літератури про наше місто, наш край, з архівними документами, літературними згадками класиків про рідне місто. Стенд "Рік у фото" ознайомив всіх охочих з найголовнішими подіями міста за останній рік.

На площі імені Т.Шевченка волонтерами ЦСССДМ проводилась розважально – ігрова програма «Кмітливі діти Шепетівки». В конкурсах прийняли участь усі бажаючі діти, що прийшли на свято. Переможці та учасники конкурсу отримали призи.

О 17.00 на головну сцену піднялись міський голова Михайло Полодюк, діючий депутат Верховної Ради України Роман Мацола та колишній нардеп, голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок. По черзі вони привітали шепетівчан зі святом і побажали процвітання нашому місту. 

В цей день у Шепетівці народилася дівчинка, з цієї нагоди новоспеченого татка привітали і вручили пам'ятний подарунок. До речі за цей рік народилося 270 маленьких шепетівчан.

Опісля відбулося нагородження кращих працівників та колективів підприємств міста.

Упродовж дня на вулицях Островського та Героїв Небесної Сотні працювала виїзна торгівля та заклади громадського харчування. Усі бажаючі могли відвідати виставку-продаж продукції власного виробництва. Працювали дитячі атракціони та лунапарк. 

Завершилось святкування грандіозним концертом гурту "Воплі Відоплясова" та його беззмінного фронтмена Олега Скрипки, а також запальним Dj-сетом.

Фотозвіт із святкування дня міста

Останнє редагування 26 вересня 2017, 17:44

Відео