Розділ Події

Відбулись урочистості до Дня Незалежності України

Автор 23 серпня 2017, 16:14

Розпочались урочисті заходи із покладання квітів до пам'ятного знаку Т.Шевченку, могил загиблих земляків на міському кладовищі та до памятного знаку на Алеї Слави,  що знаходиться по вулиці Судилківській.

Біля краєзнавчого музею відбулась урочиста церемонія підняття державного Прапора України. Цьогоріч честь підняти Державний Прапор під звуки гімну України було надано Вадиму Сивому - старшині військової частини А 3730 (12 містечко) та Віталію Атамасю – переможцю ІІІ обласного етапу (2015-2016 років) та призеру IV етапу дитячо-юнацької військово-спортивної гри «Сокіл (Джура)».

Біля Дошки Пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областях відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та покладання квітів до фотогалереї пам’яті за участі представників районної влади.

Після церемонії у залі засідань райдержадміністрації відбувся святковий концерт, у якому взяли участь голова районної державної адміністрації Роман Підопригора, голова районної ради Петро Дзяворук, помічник народного депутата України Романа Мацоли - Ірина Топчій, керівники та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації і районної ради, представники громадсько-політичних об'єднань, мешканці міста і району.

В міському будинку культури пройшли урочисті збори та святковий  концерт, які розпочалися із внесення Державного Прапора та Державного Гімна України.

Вітаючи усіх присутніх зі святом, міський голова Михайло Полодюк звернувся до громади та наголосив, що сила національного духу та єдність допоможуть  здолати всі труднощі на шляху розбудови і зміцнення державності, побажав упевненості та стабільності, здоров'я і успіхів у добрих справах на благо рідного міста та нашої великої Батьківщини, над якою гордо майорить Державний український прапор.

Міський голова нагородив Почесними грамотами Шепетівської міської ради та цінними подарунками військовослужбовців, учасників бойових дій в зоні АТО, представників поліції та   наукових співробітників обласноголітературно-меморіального музею Миколи Островського, за сумлінне виконання посадових та громадських обов'язків, високий професіоналізм проявлений під час виконанання військового обов'язку, мужність та відвагу, а також, за активну громадську позицію, вагомий внесок в патріотичне виховання молоді та роботу з учасниками антитерористичної операції на сході України і смім'ями загиблих в АТО шепетівчан.

Матері Василя Кашлакова, який загинув захищаючи Батьківщину на сході України, була вручена відзнака «Почесний громадянин міста Шепетівка», яка була  посмертно присвоїна бійцю 18 липня 2017 року на засіданні XXIV сесії міської ради, також, на честь полеглого воїна  перейменували вулицю.

Захід продовжили творчі колективи міського будинку культури, які привітали глядачів піснею і танцем.

Усі бажаючі могли ознайомитися з виставкою, яку підготували бібліотекарі міста та з   роботами вихованців дитячої художньої школи які розміщені у фойє міського будинку культури.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради та прес слежба Шепетівської райдержадміністрації

0
репостів
0
репостів