Розділ Події

Відзначили річницю загибелі Шевчука Володимира

Автор 19 серпня 2017, 19:25
Відзначили річницю загибелі Шевчука Володимира Фото Василя Гетьмана

Сьогодні минає рік як в зоні АТО загинув шепетівчанин Шевчук Володимир. Вчора, 18 серпня в нашому місті відбулися поминальні заходи присвячені цій сумній події.

У краєзнавчому відділі музею Миколи Островського відбулася година пам’яті, на яку завітала родина та близькі Володимира Віталійович, депутати міської ради та бойові побратими.

Після заходу присутні поїхали на міське кладовище, де Василем Гетьманом було освячено надгробний пам'ятник полеглому воїну.

Шевчук Володимир Віталійович добровільно пішов захищати Україну. З вересня по листопад 2014 року бойовий гарт отримував у добровольчому батальйоні «Донбас».

У листопаді 2014 року частина бійців батальйону підписала контракт на службу у Збройних Силах України. Серед них був і Володимир. Із числа добровольців у 93-й окремій механізованій бригаді була сформована 6-а штурмова рота, у складі якої Володимир воював на багатьох важливих ділянках фронту на Донеччині.

Географія населених пунктів, де йому довелось виконувати бойові завдання, широка — Очеретяне, Водяне, Тоненьке, Піски, Опитне, Донецький аеропорт, Карлівка. Тримали позиції від Авдіївки до Мар'їнки. Був навідником-оператором БМП-2, проходив службу у складі диверсійно-розвідувальної групи.

У мирний час Володимир займався різьбярством церковних іконостасів, працював будівельником. Мав дружину та двох дітей.

Останнє редагування 19 серпня 2017, 20:05
0
репостів
0
репостів