Розділ Події

У парку відкрили новий майданчик для малечі

Автор 25 травня 2017, 13:43

В середу, в міському парку, відбулося відкриття нового ігрового майданчика для дітей. Створений він був з ініціативи учнів Шепетівського навчально-виховного комплексу №1 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського», які об'єдналися в команду під назвою «220 V» та приймають участь у всеукраїнському освітньому проекті «Відкривай Україну» для учнів 7-11 класів малих міст України. Метою проекту є створення середовища для розвитку підлітків малих міст України, у якому вони набуватимуть необхідних вмінь та вже отримали можливість реалізувати командою власну ідею у школі, а тепер і у місті.

Впоравшись із першим етапом, команда стала однією із двох команд з Хмельницької області, які пройшли до другого туру.

Ще початку квітня школярі звернулися до міського голови, оскільки, для для подальшої участі в другому турі, їм була потрібна допомога міської влади, а саме, виділення майданчика на якому і було реалізовано проект.

Звертаючись до гостей свята міський голова привітав усіх присутніх із втіленням в життя першого такого проекту у Шепетівці, висловив сподівання, що це стане прикладом для ініціативних містян та вручив подяку від міської ради за активність команді «220 V». Відзначив Михайло Іванович і ідейного натхненника та людину, яка підтримала та допомогла втілити цей задум - Ніонелу Івасюк  – вчителя світової література та російської мови.

В свою чергу, команда «220 V» теж подякувала за сприяння та підтримку міському голові, а також директору парку Віктору Кияну, обом вручили подяки від імені школи.

Також, на урочистому відкритті був присутній директор Шепетівського навчально-виховного комплексу №1 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського» Валентина Гарбарець та Володимир Сасюк – директор державного підприємства «Шепетівський лісгосп», яке виступило спонсором в облаштуванні майданчика.

Закінчилося урочисте відкриття, дорослі повернулися до справ, а на самому майданчику продовжувалося свято: лунав дитячий сміх, продовжувались ігри, танці  та розваги.

0
репостів
0
репостів