Розділ Події

У Шепетівці встановили меморіальні дошки присвячені Андрію Біленькому та Олександру Тимошишину

Автор 23 травня 2017, 18:47

Сьогодні, в Шепетівській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів №6, відбулась лінійка з нагоди відкриття меморіальних дошок воїнам, які загинули захищаючи цілісність України в ході проведення АТО. Дошки, Андрію Біленькому та Олександру Тимошишину, розмістили на фасаді їхньої рідної школи, де вони здобували середню освіту.

В урочистостях взяли участь рідні та побратими полеглих бійців, громадські активісти, педагоги, учні та батьки.

Також, на заході був присутній міський голова Михайло Полодюк, заступник міського голови Наталія Стасюк, секретар міської ради Микола Кикоть, керуючий справами виконавчого комітету Василь Рачук, керівники відділів та працівники апарату міської ради, виконавчого комітету та виконавчих органів Шепетівської міської ради.

Міський голова звернувся зі  словами вдячності та підтримки  до рідних загиблих бійців, дякував за синів та чоловіків, які ціною власного життя захищали наше мирне сьогодення.

Класний керівник Андрія Біленького — Валентина Малько  поділилась спогадами про хлопців, як про щирих та доброзичливих учнів, які є зразковим прикладом для прийдешнього покоління.

Освячення дошок провів протоієрей церкви Великомучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії отець Анатолій Вересюк.

Виступаючі сказали багато слів вдячності родинам Олександра Тимошишина і Андрія Біленького, за те,  що виховали справжніх патріотів України, які віддали за неї життя.

Пам'ять героїв вшанували  хвилиною мовчання та поклали  квіти до меморіальних дощок.

Рішення про встановлення меморіальних дощок  воїнам, які загинули захищаючи Батьківщину в ході проведення АТО на сході України було затверджене 18 травня 2017 року, депутатами міської ради  на засіданні сесії Шепетівської міської ради.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів