Розділ Події

Відомий шепетівський мандрівник ділився своїм досвідом

У свої 26 років шепетівчанин Андрій Ніколаєв відвідав більше 30 країн, проїхав більше 65тис.км автостопом і зробив 18 авіаперельотів. Минулої суботи Андрій відвідав свою малу батьківщину, у міській бібліотеці №1 він поділився своїм досвідом подорожування.

Як не прикро визнавати, але шепетівчани не надто зацікавив анонс цієї зустрічі. Попри безкоштовний вхід, захід відвідало не більше десятка шепетівчан, в той час як у Києві Андрій збирає повні зали на своїх тренінгах, де люди платять за можливість послухати його.

Але ті, хто все таки прийшов, не пошкодували. Замість запланованих двох годин захід розтягнувся аж на чотири години. Люди з непідробним інтересом слухали розповіді про пригоди Андрія протягом навколосвітньої подорожі, тим паче коли їх розповідають у невимушеній та відвертій атмосфері. Росія, Казахстан, Киргизстан, Узбекистан, Таджикистан, Індія, Непал, Таїланд, Лаос, Камбоджа, Таїланд, Малайзія, Індонезія, Сінгапур, Камбоджа, В'єтнам, Йорданія, Ізраїль, Єгипет...Це далеко не повний перелік країн, де побувала нога шепетівчанина. https://erv.ua/uslugi/dlja-turistov/kompleksnoe-strakhovanie-puteshestvujushchikh-za-granicei/

Певний час Андрій навіть вів щоденник на нашому сайті, але через малу зацікавленість вирішив сфокусуватись лише на свої особистій сторінці у Вконтакті.

Привет читателям! Меня зовут Николаев Андрей. Последние 10 месяцев своей жизни я путешествую вокруг света. И хоть сейчас я киевлянин, но не стоит забывать о доме родном...а родом я из Шепетовки, друзья!
Проект If_Tuesday стартовал 6го Октября 2014г.
Изначально планировался как "кругосветное путешествие автостопом" на срок примерно 2 года, в составе двух человек:
Арина Телешева из города Казань
Андрей Николаев из города Киев

Гадаю, немає сенсу переповідати, що саме встигли обговорити на 4-х годинній зустрічі із тревел-блогером і автором проекту If_Tuesday шепетівчани. Нижче ви зможете переглянути відео уривки із заходу. 

Фотозвіт із зустрічі

Останнє редагування 03 серпня 2018, 02:57

Відео

0
репостів
0
репостів