Розділ Події

Шепетівські хокеїсти не перестають радіти зимі

Автор Олександр Мельник 13 лютого 2017, 20:57
Не минуло і двох тижнів, як знову в парку відпочинку можна було спостерігати за товариською зустріччю з хокею між командами любителів м.Шепетівки та смт.Любара (Житомирська область). Зустріч було приурочено до 73-ї річниці визволення м.Шепетівки від фашистських загарбників.

Зазначимо, що тижнем раніше дані команди вже зустрічалися між собою у Новоград-Волинському і тоді перемогу святкували наші земляки з рахунком 7-1. Отже любарці приїхали за реваншем.

Гра зібрала чималу кількість глядачів, які протягом усієї гри, не зважаючи на мороз, підтримували своїх улюбленців.

Сам матч проходив в інтенсивному темпі з великою кількістю боротьби на кожному клаптику поля, що і підтвердив розвиток подій.  Протягом першого періоду команди обережно намагалися йти у перед, більше уваги приділяючи захисту, тому основна боротьбі проходила в центрі. Але в одній з контратак на 7 хвилині гри шепетівчанам вдалося відкрити рахунок. Любарці відразу забажали відігратися та протягом наступних 5 хвилин, пропустили ще дві шайби. Рахунок став 3-0 на користь шепетівчан. В цей період гра гостей в атаці в основному будувалася на ударах з далеку: один з таких ударів на 15 хвилині першого періоду дозволив їм відіграти одну шайбу та ще за дві хвилини рахунок став 3-2. Але за хвилину до кінця періоду шепетівчани також дальнім ударом зуміли збільшити розрив до двох голів та пішли на перерву з рахунком 4-2 на свою користь. На початку другого періоду  шепетівчани пішли на штурм воріт суперника та вже до 5 хвилини гри збільшили рахунок майже до розгромного - 6-2. Та в заключній п’ятихвилинці любарці провели свої дві шайби і перед третім заключним періодом перевага шепетівчан знову скоротився до 2 шайб. Останній період виявися найбільш важким для обох команд та цікавим для глядачів. Вже на третій хвилині періоду любарці забили свою п’яту шайбу та скоротили відставання від шепетівчан до мінімуму – рахунок став 6-5. І хоча протягом часу, що залишився до кінця гри, команди мали моменти щоб забити ще не одну шайбу, але рахунок залишився не змінним. Вітаємо шепетівську команду любителів хокею з перемогою!     

Захід організовано самими любителями хокею нашого міста за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Подарунки командам надав депутат Шепетівської міської ради Холява П.Я., за що хокеїсти та організатори заходу висловлюють йому щиру подяку.
0
репостів
0
репостів