Розділ Події

Відбулася сесія Шепетівської міської ради

Автор 31 січня 2017, 19:11
У великому залі шепетівського міськвиконкому відбулось 19 сесійне засідання міської ради VII скликання. Включно із міським головою Михайлом Полодюком зареєструвалися 26 депутатів. Також були присутні керівники структурних підрозділів міськвиконкому, представники освіти, комунальних підприємств, громадської ради та шепетівчани.

На порядку денному розглянули проекти рішень щодо  земельних та питань благоустрою міста,  енергозбереження, програму розвитку культури, оборонно-мобілізаційної роботи та ін. – усього більше 40 питань.

Перед початком засідання про явку депутатів та реакцію на депутатські запити прозвітував секретар міської ради Микола Кикоть.

Відповідно до рішення сесії було погоджено подати звернення до Прем'єр-міністра України щодо спрощення процедури отримання ліцензій на внутрішні перевезення на таксі, внутрішні перевезення пасажирів автобусами.  У зв'язку із тим, що задля офіційного оформлення підприємцю необхідно їхати до Києва, що ускладнює отримання ліцензії. І водії працюють нелегально без державної реєстрації та сплати податків.

Відповідно до даної пропозиції процедуру ліцензування перевізників пропонується закріпити за територіальними органами Укртрансбезпеки на місцях.

Задля створення та підтримки громадського простору міста, керуючись відповідним законодавством народні обранці прийняли програму та обсяг «Громадського бюджету» на 2018-2020 рр.

Одностайно на сесії ухвалили присвоїти посмертно звання «Почесний громадянин міста Шепетівка» Кревогубцю Ярославу Івановичу, Драчуку Валентину Вікторовичу, Тимошишину Олександру Андрійовичу,  Біленькому Андрію Михайловичу та Шевчуку Володимиру Віталійовичу, які загинули під час виконання військового обов'язку в зоні АТО.

Окрім того було винесено ряд рішень щодо проектів культури, патріотичного виховання, землеустрою та  розробку технічної документації тощо.

Наприкінці сесії секретар міської ради наголосив про крайні терміни  подачі та зміни у заповненні електронних декларацій депутатів Шепетівської міської ради обранців.
0
репостів
0
репостів