Розділ Події

Пройшло перше у 2017 році засідання виконавчого комітету

Автор 31 січня 2017, 18:07

30 січня відбулося засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, яке провів міський голова Михайло Полодюк. На порядок денний було винесено 22 питання.

На початку засідання члени виконавчого комітету заслухали доповідь т.в.о. начальника Шепетівського ВП ГУНП України в Хмельницькій області, підполковника Шкіднюка В.І. про роботу поліції в м.Шепетівка. Надану інформацію було прийнято до відома.

Далі присутні затвердили протокол засідання комісії по проведенню конкурсу з відбору банку  для розміщення тимчасово вільних коштів бюджету м.Шепетівка Хмельницької області на вкладному (депозитному) рахунку. Для цього в державному банку довелось открыть депозит.

Виконавчий комітет  розглянув питання про оголошення конкурсу на міському автобусному маршруті загального користувуання № 11 «Залізничний вокзал – Судилків», визначив тимчасового перевізника на цьому маршруті, для виконання перевезення пасажирів до проведення конкурсу та затвердив розклад руху автобусів за даним маршрутом в режимі маршрутного таксі та в звичайному режимі руху (окремі рейси).

Про стан роботи із зверненнями громадян у виконавчому комітеті Шепетівської міської ради у 2016 році доповіла Іванна Воронюк. Повідомила, що за допомогою до виконавчого комітету звертаються найменш соціально захищені категорії населення. Усі такі звернення розглядає особисто міський голова або перший заступник міського голови та надаються відповідні доручення по розгляду цих звереннь, виконання яких контролюється до розв'язання проблем, що спричинили звернення.

Також, рішенням виконавчого комітету було встановлено вартість платних послуг по міському будинку культури.

Про внесення змін до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Шепетівка  доповів  начальник відділу містобудування та архітектуриВолодимир Донков.

Окрім цього члени виконкому розглянули проекти житлових питань, ряд питаннь містобудування та архітектури, питання видалення зелених насаджень,тощо.

Останнє редагування 29 жовтня 2019, 21:55
0
репостів
0
репостів