Версія для друку
Розділ Події

Відкрили пам'ятник Герою України

Автор 19 грудня 2016, 17:06
17 грудня 2016 року на міському кладовищі відбулося відкриття пам'ятника Герою України Миколі Дзявульському, який загинув 20 лютого 2014 року від кулі снайпера на вулиці Інститутській. Про подію повідомила прес служба Шепетівської міської ради.
Вшанувати пам'ять героя з'їхалися побратими не тільки з усієї Хмельниччини, а й України. На заході були присутні друзі та рідні Героя України, зокрема дружина Надія та дочка Оксана Дзявульська, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, народний депутат України Михайло Головко, міський голова Шепетівки Михайло Полодюк, очільник Хмельницького Олександр Симчишин, секретар Шепетівської міської ради Микола Кикоть, голова Хмельницької громадської організації "Об'єднання українок "Яворина" дружина героя Небесної сотні Сергія Бондарчука Тетяна, депутати Хмельницької обласної та міської рад, шепетівчани.

На початку дійства отець Василь Гетьман, настоятель храму святого Миколая Чудотворця (УПЦ Київського Патріярхату), освятив надмогильний пам'ятник герою. Потім відбувся мітинг із нагоди вшанування пам'яті Миколи Дзявульського.

На мітингу окрім політиків та міських посадовців також виступили сотники Хмельницької сотні "Свободи" Юрій Кравчук, голова Шепетівської міської організації ВО "Свобода" Богдан Одуд, дочка героя Оксана. В цілому присутні висловили не лише добру пам'ять про загиблого, а й готовність продовжити його справу в боротьбі за незалежну Україну.

По завершення мітингу його учасники поклали квіти до пам'ятника героєві та зробили колективне фото на пам'ять.
Останнє редагування 21 грудня 2016, 01:20

Відео