Розділ Події

Відбулась 16 сесія міської ради VII скликання

Автор 16 грудня 2016, 20:07
15 грудня  відбулась 16 сесія міської ради VII скликання. Включно із головою Михайлом Полодюком зареєструвалися 30 депутатів. На сесію були запрошені керівники підрозділів Виконавчого комітету Шепетівської міської ради, комунальних підприємств, освіти, прийшли представники громади міста. Про деталі засідання повідомила прес служба міської ради.
Перед засіданням міський голова нагородив, від імені Хмельницької обласної ради,  грамотою до Дня місцевого самоврядування  депутата Шепетівської міської ради Василя Гетьмана.

На початку пленарного засідання ГО «Шепетівський осередок Спілки поляків України» подав заяву про зняття з розгляду проекту «Про продаж земельної ділянки Шепетівському осередку Спілки поляків України», який було попередньо включено до  порядку денного.

Наступним питанням депутати розглянули рішення комісії з питань надання одноразової грошової допомоги та надали чотирьом шепетівчанам матеріальну допомогу на дороговартісне лікування.

Після цього депутати розглянули питання щодо змін до Регламенту Шепетівської міської ради. Однак проект рішення не набрав необхідної кількості голосів.

Далі затвердили міську Програму з організації харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів на 2017 рік, Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників АТО — мешканців м.Шепетівка на 2017 рік.

Розглянувши звернення комунального закладу «Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги» народні обранці передали нежитлове приміщення площею 145,4 кв.м по вул. Героїв Небесної Сотні 33А для розміщення там амбулаторного комплексу загальної практики сімейної медицини.

Рішенням сесії було погоджено пакет проектів щодо затвердження статутів закладів середньої освіти міста, а також про введення з першого січня 2017 року додаткових 0,5 ставки бухгалтера в освітянських закладах міста. Дане рішення спричинене у зв'язку із переходом  до користування системами електронних закупівель «Е-Data» та «Prozorro».

Серед іншого народні обранці ухвалили  частину приміщення управління освіти передати для облаштування «Центру надання адміністративних послуг».

Окрім цього депутати розглянули проекти перейменування вулиць, затвердили план роботи міської ради на І півріччя 2017 року, питання благоустрою міста, виділення земельних ділянок військовослужбовцям для ведення індивідуального садівництва, що перебували в зонах бойових дій.

З усіх розглянутих питань на сесії були ухвалені відповідні рішення міської ради.
0
репостів
0
репостів