Розділ Події

Про тебе залишилась пам'ять світла...

Автор Л.Г.Сидорчук 05 грудня 2016, 12:32
Такі слова у вірші написала про Валерія Числюка хрещениця Софія Числюк з нагоди річниці його загибелі. Третього грудня 2015 року між селищами Талаківка та Сартана, поблизу Маріуполя, під час виконання бойового завдання на міні підірвалися п’ятеро українських військових. Один боєць загинув на місці. Це був випускник Шепетівського професійного ліцею, шепетівчанин, який пізніше з родиною мешкав у селі Білопіль, Валерій Числюк.
Валерій посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Минув рік. Пам’ять про героя жива. 

1 і 2 грудня в ліцеї проходили дні пам’яті Валерія Числюка, під час яких учні згадували сторінки недовгого життя героя, час, коли він навчався у нашому навчальному закладі. Тематичні радіогазети нагадували учням недавні події відкриття меморіальних дошок в ліцеї, читалися вірші матері загиблого героя Любов Іванівни Числюк, заслуховувались спогади В.В.Бригіди - майстра в/н, котра зараз проживає за кордоном. 

2 грудня учні гр. №101 поставили до меморіальних дошок поминальні лампадки та взяли участь у тематичному уроці «Доки живе пам’ять, доти живуть герої “, який проходив у стінах краєзнавчого музею з участю мами та інших родичів Валерія Числюка.
Останнє редагування 05 грудня 2016, 12:37
0
репостів
0
репостів