Розділ Події

Чотир­над­ця­та сесія міської ради пішла на перерву зі скандалом

Автор 17 листопада 2016, 19:11
Чотир­над­ця­та сесія міської ради пішла на перерву зі скандалом Фото Володимира Королькова

Чотирнадцята сесія міської ради завершилася, не розпочавшись. Про це повідомила газета "День за Днем". Як годиться, спочатку депутати голосували за порядок денний із запропонованими змінами та доповненнями. Однак, справа до розгляду питань порядку денного так і не дійшла. Зупинили роботу слуг народу активісти.

Люди представилися учасниками АТО. До них примкнула частина містян, що є членами Спілки поляків в Шепетівці. Більше десятка афганців і собі вийшли до трибуни.

Далі роботу в сесійній залі було припинено, оскільки незадоволені городяни зчинили крик.

Діалогу не вийшло, бо кожен хотів бути почутим.

Першими звернулися атовці, чоловіки вимагали пояснення від міського голови процедуру отримання земельної ділянки членом виконкому. Польські активісти також вимагали справедливості у вирішенні їхнього земельного питання.

Воїнів-інтернаціоналістів обурила міська програма патріотичного виховання.

Зчинилася лайка, активісти почали перекрикувати один одного, а їх посадовці. Міський голова Шепетівки Михайло Полодюк оголосив перерву роботи сесії до понеділка 21 листопада і вийшов зі сесійної зали. Інші депутати також спробували покинути залу…

Присутні у залі побачили в цьому порушення регламенту, тому вирішили не випускати депутатів із зали. Спілка поляків Шепетівки заблокувала вхідні двері, не даючи можливості депутатам навіть скористатися туалетом.

На запитання депутата Богдана Одуда, чи мені брати вас силою? Валентана Пасічник, голова спілки поляків Шепетівки, відповіла:

«Ах, силою? Беріть силою…»

Отож, депутати Шепетівської міської ради Віталій Примак, Богдан Одуд так і не пройшли через центральний вхід. Але їхнє право пройти відстроював із іншого боку ланцюга депутат Ігор Волоткевич, якому пощастило більше.

Останнє редагування 10 липня 2019, 00:17

Відео

0
репостів
0
репостів