Версія для друку
Розділ Події

Рятувальники провели масштабні тренування

Автор 02 листопада 2016, 12:27
1 листопада в рамках перевірки готовності пожежно-рятувальних підрозділів Хмельниччини до дій за призначенням відбулось практичне тренування із розгортанням Зведеного пожежно-рятувального загону. Про це повідомляє ГУДСНС у Хмельницькій області.
На околиці м. Шепетівка було визначене місце збору особового складу, сил і засобів зведеного загону.

На місці розгортання наметового містечка були створені пункти приймання та розподілу особового складу й техніки, які прибули на комплектування зведеного загону. До того ж, для бійців були створені пункти харчування, приготування їжі, медичної та психологічної допомоги.

Рятувальники Хмельниччини відпрацювали елементи бойового розгортання пожежних автомобілів, проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, забезпечення сталого проводового та радіозв’язку, злагодження особового складу та техніки, адже зведений загін налічує понад 120 чоловік на 38 одиницях пожежної та спеціальної техніки з 9 пожежно-рятувальних підрозділів Хмельницької області.

Далі за ввідною була вишикувана колона техніки для здійснення маршу в район надзвичайної ситуації.

Підводячи підсумки тренування, заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Петро Сибіга наголосив на важливості проведення таких заходів для підвищення готовності особового складу, утримання техніки в належному стані та злагодженості підрозділів діяти за призначенням.
Фотозвіт із навчань
Останнє редагування 05 листопада 2016, 14:47

Відео