Розділ Події

Завершився вишкіл Шепетівського зенітного ракетного полку

Автор 29 червня 2016, 16:30
Завершився вишкіл Шепетівського зенітного ракетного полку Фото Володимира Толмачова
Підрозділи Шепетівського зенітного ракетного полку виконали завдання командно-штабних навчань. В рамках навчань було проведено передислокацію командного пункту та зенітних ракетних дивізіонів полку, на озброєнні якого стоїть комплекс Бук-М1, в задані райони.
– Окрім висування техніки особовим складом були відпрацьовані питання прийому мобілізаційних ресурсів, ведення протиповітряного бою з залученням реальної авіації, маневр на запасні позиції, маскування, охорона й оборона позицій командного пункту та стартових позицій зенітних ракетних батарей, доведення та завантаження на пускові установки зенітних керованих ракет, – зазначив керівник навчання, начальник зенітних ракетних військ Повітряного командування «Захід» полковник Сергій Бутримович.

Також були відпрацьовані інші питання: надання медичної допомоги, ремонт озброєння та військової техніки в польових умовах. Понад 70 відсотків практичних заходів здійснювалось в темний час доби.

Особовий склад полку показав високий рівень навченості, самосвідомості і відданості військовій справі. Чималу роль в цьому відіграв досвід, набутий військовослужбовцями в зоні проведення антитерористичної операції.
Фотозвіт із навчань
0
репостів
0
репостів