Розділ Події

У місцевому парку відбулось Свято морозива

Автор 09 червня 2016, 14:16
Уже впродовж 12 років поспіль по обраних містах України проходить Свято морозива від одного з лідируючих виробників морозива. Наше місто уже протягом кількох років приймає це свято, яке тішить жителів міста цікавою тематичною програмою.
Захід пройшов у місцевому Парку відпочинку. На кожного, хто відвідав цю подію чекали розваги на будь - який смак: атркціони, майстер-класи, конкурси, естафети та подарунки. Також було організоване аматорське дійство на імпровізованій сцені та окрема роль на цьому святі відводилася аніматорам, які розважали дітей та дорослих.

Додаткові привілеї, організатори надали тим, хто завчасно збирав обгортки та обмінював їх на святкову валюту "рудики". На цьому святі подбали про те, щоб тим, хто його відвідав сумувати не довелося. Кожен, хто збирав обгортки та обмінював їх на місцеву валюту, без проблем міг її всю і витратити безпосередньо на святі. Єдина проблема була з чергами — діточки, які чекали аби “пошопитися” на рудики, могли “пережити перехідний вік” прям в чергах.

Шепетівчани з відповідальністю підійшли до подібних умов та своєю наполегливістю ледь не довели до дефолту місцеве свято морозива, спричинивши гіперінфляцію "рудиків". Ціни на послуги “росли не по дням, а по часам”. Це сталося, тому що організатори свята не розрахували з наполегливістю шепетівчан і їм по попросту не вистачило місцевої валюти.
Фотозвіт №1 Фотозвіт №2
0
репостів
0
репостів