×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/news/epicenter
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news/epicenter
Розділ Події

У Шепетівці двічі відкривали торговий центр «Епіцентр К»

Автор 06 червня 2016, 23:09

4 та 5 червня 2016 року відбулося урочисте відкриття торгового центру «Епіцентр К» у місті Шепетівка. Новий гіпермаркет національної мережі, загальною площею майже 4 тисячі квадратних метрів, відтепер працює неподалік автовокзалу. Щоправда відкриття у вихідні було не єдиним, напередодні в п'ятницю була спеціальна програма для власника мережі Олександра Гереги та представників місцевої й районної влади.

{gallery}epicenter{/gallery}Бізнесмен та народний депутат в одному обличчі, як відомо, пересувається країною на особистому гвинтокрилі. Не став виключенням і цей раз.

До речі в той день був присутній не один народний депутат, Олексадра Герегу супроводжував його колишній зам, а нині народний обранець Шинькович Андрій Васильович.

Та для звичайних шепетівчан все таки цікавіше було у вихідні. У день відкриття на покупців чекала святкова програма: майстер-класи, цінні дарунки, розваги, конкурси та веселі аніматори. Також щасливі перші покупці виграли подарункові сертифікати від Епіцентру на 10 000, 5 000 та 1 000 грн.

Фотозвіт із суботнього відкриття
Останнє редагування 12 жовтня 2020, 02:58
0
репостів
0
репостів