Розділ Події

Виконком отримав ще двох членів

Автор 29 квітня 2016, 16:21
Вчора відбулася дев'ята чергова сесія Шепетівської міської ради на якій розглянули ряд важливих для громади питань. 
На початку пленарного засідання присутні за поданням міського голови Михайла Полодюка внесли доповнення до персонального складу виконавчого комітету ради і включили до нього Ірину Сидоренко та Володимира Рибачука.

Про Програму протидії та профілактики злочинності на території м. Шепетівка, а також покращання координації та повсякденної (оперативної) діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку на 2016 – 2020 роки доповів начальник Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області Олександр Завадський.

На сесії депутати проголосували за доповненя до «Програми заходів забезпечення обороноздатності військових частин та інших військових формувань Шепетівського гарнізону, територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у місті Шепетівка на 2014 – 2019 роки».

Наступним питанням яке розглянули народні обранці були зміни до бюджету міста на 2016 рік.

Про укладання угоди між Хмельницькою обласною радою та Шепетівською міською радою доповів начальник фінансового управління Василь Дрищ. Відповідно до укладеної угоди Хмельницька обласна рада передала міській раді на компенсаційні виплати на пільговий проїзд 434369 гривень.

Далі депутати затвердили Положення про управління у справах сім'ї, молоді та спорту, Положення про органи самоорганізації населення та Методичні рекомендації порядку створення органів самоорганізації населення, Статут та штатний розпису Шепетівського міського муніципального естрадно-духового оркестру, штат Шепетівської дитячої музичної школи.

Наприкінці сесії міської ради депутати розглянули земельні питання тощо.
0
репостів
0
репостів