Розділ Події

Шепетівчани попрощались із загиблим Андрієм Біленьким

20 квітня загинув ще один шепетівський захисник України – Андрій Михайлович Біленький. Сьогодні попрощатися із воїном прийшли близько тисячі шепетівчан.
Спочатку Андрія відспівали у церкві святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Після чого всі бажаючі могли попрощатись із воїном на площі Тараса Шевченка під час громадської панахиди.

Вже вкотре, за дивним збігом обставин, такі сумні події супроводжуються дощем. Таке враження, що небо плаче разом з нами, оплакуючи земляка, який боронив наше мирне життя. Люди на колінах із вдячністю та повагою провели земляка в останню путь.

Андрій Михайлович народився 5 лютого 1983р у Шепетівці. Мешкав по проспекту Миру. Навчався у ЗОШ №6. За професією – залізничник, повістку отримав прямо на робочому місці. У Збройних Силах України воював у 13-й штурмовій бригаді. Трагічно загинув 20 квітня 2016 року.

Без батька та чоловіка залишились дочка та дружина. Сайт міста Шепетівки висловлює свої щирі співчутя рідним та близьким, сумуємо разом з вами.
Фотозвіт із громадської панахиди
Останнє редагування 24 квітня 2016, 19:53

Відео

0
репостів
0
репостів