Розділ Події

Люди перекрили дорогу через незаконну газову заправку

Сьогодні зранку на околиці Шепетівки невідомими мітингувальниками було перекрито рук автомобільним шляхом регіонального значення "Городище — Старокостянтинів". Як виявилось, люди протестують проти незаконної реалізації скрапленого газу неподалік їх будинків.
Попри те, що в лютому податківці нібито вже арештовували газовози, які нелегально реалізовували паливо, вже через день вони повернулись на старе місце.

Тому шепетівчани вирішили в такий спосіб нагадати про проблему і заявити, що не будуть миритись з бездіяльністю контролюючих органів. Вони перекрили дорогу неподалік заправки "БРСМ", а також виїзди з ринку "Дар", де безпосередньо і займалась реалізацією скрапленого газу через спеціальну автомобільну заправку компанія "Укргаз".

Щоправда в підготовці даних заходів їм хтось явно допомагав, адже всі транспаранти були якісно віддруковані, а самі мітингувальники слабо орієнтувались в гаслах, які самі тримали в своїх руках. Та і не у кожного є вантажівка, щоб нею перекривати виїзди з ринку. Активно піднімав проблему на рівні Шепетівки й області начальник автомобільної газової заправки міста Микола Літвінчук, можна припустити, що саме він сприяв цій акції.

Наразі на місце прибули правоохоронці та міський голова для вияснення обставин. Мітингувальники зараз пропускають лише автобуси та спец. транспорт, всім іншим доводиться шукати об'їзних шляхів.
Останнє редагування 18 квітня 2016, 11:13

Відео

0
репостів
0
репостів