Розділ Події

Стали відомі перевізники на чотирьох міських маршрутах

Автор 12 квітня 2016, 17:57
Восьмого квітня у малій залі виконавчого комітету міської ради відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на міських маршрутах №5 (Залізничний вокзал-Автовокзал), №2 (Залізничний вокзал—Залізничний вокзал), №6-А (Залізничний вокзал—8 школа), №8-А (Залізничний вокзал—М'ясокомбінат).
Оскільки на деякі маршрути претендували по два, а то й по три перевізники, конкурсний комітет визначив переможця, оцінюючи пропозиції за бальною системою. Згідно з нею, бали нараховувалися за  наявність матеріально-технічної бази, відповідного персоналу (водії, механіки, медпрацівники), строк експлуатації транспортного засобу, за наявність або відсутність порушень правил дорожнього руху водіями тощо.

За результатами конкурсу комісія, яка складалася з представників виконавчого комітету, членів громадськості, представника Укртрансінспекції, визначили переможців, пропозиції яких відповідали умовам конкурсу. Так, на маршрутах №5 (Залізничний вокзал-Автовокзал), №2 (Залізничний вокза—Залізничний вокзал), №6-А (Залізничний вокзал—8 школа) перевезння здійснюватиме  ПрАТ «Шепетівське АТП 16807, на маршруті 8-А (Залізничний вокзал—М'ясокомбінат) перевізник Чертовських О.Ю.

Після введення в дію рішення конкурсного комітету з підприємцями укладуть договори про організацію перевезень пасажирів на міських маршрутах.
0
репостів
0
репостів