Розділ Події

Невідомі спробували захопити колишнє приміщення ТОВ "Шепетівка Енергоінвест"

Сьогодні о 6.45 ранку, близько пів сотні невідомих чоловіків спробували захопити приміщення Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства за адресою провулок Короленка, 1А. Раніше, як відомо, це приміщення використовувало ТОВ "Шепетівка Енергоінвест".
Саме в цей час в приміщенні чергували представники місцевої самооборони. З їх слів, через те, що кількість нападників значно переважала, самооборона відступила до приміщення і там забарикадувались. Через 20 хвилин прибули спецпідрозділи поліції, які охопили будівлю і відтіснили людей. 

Цілий день можна було спостерігати наступну обстановку: самооборона заблокована в приміщенні, поліція по периметру, а невідомі чоловіки вештаються територією комунального підприємства. Лише надвечір, самооборонців розблокували і вони у супроводі поліції відправились до Шепетівського відділу поліції для дачі пояснень у якості свідків. О 18.00 охорону об'єкта взяла на себе приватна фірма "Cтражнік", яка згідно договору надає послуги для Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства.

Зі слів колишьного директора ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" Олександра Пустовойта, зранку до підприємства просто завітали мирні демонстранти із мітингу перед міською радою, вони хотіли подивитись, які дії вчиняє підрозділ поліції.

Наразі в приміщенні комунального підприємтва шепетівські поліціянти проводять слідчі дії.
Останнє редагування 17 лютого 2016, 02:30

Відео

0
репостів
0
репостів