Розділ Події

Судилківчани відзначили річницю визволення села від фашистських загарбників

Автор 10 лютого 2016, 21:01
5 лютого 2016 року Судилківська громада відзначила 72 річницю визволення села від фашистських загарбників. Мітинг - реквієм на тему "День визволення - день надії..." був проведений біля братської могили воїнів, які загинули під час Великої Вітчизняної війни. Про це повідомили на сайті Шепетівської районної держадміністрації.
Судилківський сільський голова Котик Тетяна Миколаївна привітала присутніх з річницею визволення. Вона відзначила нинішнє в край важке становище в країні, побажала ветеранам Великої вітчизняної війни, воїнам - інтернаціоналістам, учасникам антитерористичної операції міцного здоров'я, довгих років життя, любові та уваги рідних. 

У заході прийняв участь голова районної ГО "Ветеран Шепетівщини" Лукашенко Олександр Леонідович, який цікаво та змістовно розповів про визволення сіл Судилківської сільської ради. Були також присутні воїни інтернаціоналісти та учасники АТО. 

Учні Судилківської ЗОШ І-ІІ ст. підготували блок віршів з військової тематики та виконали патріотичну пісню, якою закликали всіх учасників АТО повернутись додому живими. 

Хвилиною мовчання та покладанням квітів присутні вшанували пам'ять військовослужбовців, воїнів визволителів великої вітчизняної війни, воїнів - інтернаціоналістів, бійців Національної гвардії, прикордонників та добровольців, які загинули за Україну та мирних жителів, що стали жертвами терористів. 

Протоієрей Володимир Смот, настоятель храму святого Дмитрія Солоунського, провів літургію.
0
репостів
0
репостів