Розділ Події

Прихожан церкви святителя Миколая архієпископа Мирлікійського Чудотворця УПЦ КП вітали із храмовим святом

Автор 20 грудня 2015, 16:51
19 грудня прихожани церкви святителя Миколая архієпископа Мирлікійського Чудотворця УПЦ КП взяли участь у святковій службі. Вітали представників релігійної громади із Днем святого Миколая очільники районної державної адміністрації та міської ради, представники політичних партій та громадських організацій міста Шепетівки, а також настоятелі храмів та церков міст Славути, Нетішина, Полонного, Ізяслава, села Судилкова та інших населених пунктів Хмельницької області.

Вітаючи парафіян із святом міський голова Михайло Іванович наголосив:
Вшановуючи сьогодні пам’ять святого Миколая, намагаймося реально наслідувати йому в головному – у постійній внутрішній потребі робити добро нашим оточуючим. І якщо нам вдасться втілити це хоча б трохи, світ навколо нас обов’язково зміниться на краще.
У цей день панувала по-справжньому атмосфера дружби та милосердя. Дітлахи, присутні на службі, отримали від імені святого Миколая очікувані солодощі та іграшки.

Учасники служби були помазані миррою, отримали церковні календарі та сповнені вірою, надією, святковим настроєм та благословенням від настоятеля церкви отця Василя пішли святкувати до рідних домівок.
Фотозвіт із святкової служби
Останнє редагування 20 грудня 2015, 17:02
0
репостів
0
репостів