Розділ Події

Шепетівчани відзначили День Гідності та Свободи

Автор shepetivka-rada.gov.ua 21 листопада 2015, 14:07
Відповідно до Указу Президента 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Напередодні свята міський голова Михайло Полодюк, секретар міської ради Микола Кикоть, заступники міського голови та депутати, працівники виконавчого комітету, освітяни, очевидці революційних подій, дружина Героя Небесної Сотні Миколи Дзявульського, учасники антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, волонтери, громадські діячі, духовенство, молодь та журналісти вшанували загиблих Героїв Небесної Сотні та учасників АТО. Адже вони ціною власного життя стали на захист прав і свобод людини і громадянина, демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

- Їхній приклад виховує почуття відповідальності, гідності, патріотизму та любові до народу. Подвиг патріотів є неоціненним для України. Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів, пам'ять про Героїв житиме вічно! А нашим громадянським обов'язком є створення нової, процвітаючої та незалежної Української держави. — зазначив Михайло Іванович.

До присутніх на заході звернулись волонтер, активний учасник Революції Гідності, депутат міської ради Валентина Прохорчук та настоятель церкви Святого рівноапостольного Великого князя Володимира Української Православної Церкви Київського Патріархату, депутат міської ради отець Василь.

Наприкінці зустрічі присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.

Меморіальний захід відбувся біля Алеї Слави Героїв України, що знаходиться по вулиці Судилківській.
0
репостів
0
репостів