Розділ Події

На сесії обрали секретаря міської ради та заступників міського голови

Автор 19 листопада 2015, 20:42
Сьогодні відбулось важливе засідання IІ сесії Шепетівської міської ради VІІ скликання. Міські обранці обирали секретаря міської ради, заступників міського голови, а також завтержували склади депутатських комісій.
Розпочалось засідання із хвилини мовчання на честь загиблого на сході України Скотенюка Руслана Володимировича.

Із рук міського голови посвідчення депутата та відповідний значок отримав Верхогляд Михайло Іванович, так як через службу в армії, він був відсутній на першому засіданні міської ради, згодом депутат також зачитав присягу на вірність громаді.

Наступним питанням міські обранці розглядали призначення матеріальної допомоги шепетівчанам. Одним із таких нуждених являється військовий, який лежить в лікарні з інсультом, а так як з родичів у нього лишилась лише тітка, то потрібно було допомогти з лікуванням. Всі прохання про допомогу було задоволено.

Після певної дискусії щодо регламенту, депутати перейшли до таємного голосування, на якому секретарем міської ради було обрано депутата від Аграрної партії Україини Кикотя Миколу Юрієвича. На посаду першого заступника міського голови було переобрано Вихівського Володимира Броніславовича, а керуючим справами виконавчого комітету міської ради було обрано Рачука Василя Івановича.

Кандидат на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Якимчук Ірина Вікторівна не отримала підтримки в депутатів.

Після обрання складу постійних комісій міської ради депутати перейшли до утворення нового виконавчого комітету, але поки що в цьому питанні міські обранці згоди не дійшли. А так як ще згідно Закону не було затвержено новий регламент міської ради, депутати вирішили не закривати сесію і продовжити розгляд цих питань на наступний раз.
Фотозвіт із сесії міської ради
Останнє редагування 19 листопада 2015, 21:28

Відео

0
репостів
0
репостів