Розділ Події

Моє місто - моя відповідальність!

Автор 12 жовтня 2015, 14:15
Моє місто - моя відповідальність! Матеріал розміщено на правах реклами
На вихідних у декількох районах міста Шепетівки відбувся суботник “Моє місто - моя відповідальність!”. Захід пройшов за підтримки та безпосередньої участі кандидата в депутати до Хмельницької обласної ради (8-мий виборчий округ) від Блока Петра Порошенка «Солідарність» Миколи Агаркова та дванадцяти кандидатів в депутати до Шепетівської міської ради.
“Ми з колегами по виборчому цеху – Русланом Дорощуком, Наталією Шахрай, Людмилою Пістрюгою, Аллою Бунечко, Оленою Камфорович, Галиною Можейко, Іриною Тищук, Іриною Понятовською, Анатолієм Липканем, Альоною Бернацькою, Світланою Кутузовою, Наталією Стасюк – вирішили прибрати та прикрасити наше місто до Дня Покрови. Ці люди – однодумці, які своїм прикладом показують, що «Єдина команда – реальні справи». Адже ми спільно зорганізувались і більше півсотні жителів Шепетівки долучилися до нашої ініціативи. Біля автовокзалу і в окремих приватних секторах, біля Свято-Різдво Богородичної церкви і в районі 4-ї школи стало чистіше. Також ми прикрасили деякі площі, висадивши близько сотні кущів троянд.

Ми раді, що організували такий захід, зустрілися та попрацювали разом заради доброї справи. Під час суботника ми спілкувались з шепетівчанами, визначали конкретні місцеві проблеми. Вважаю, що кожен мешканець має турбуватися про чистоту свого міста. Дякую усім, хто доклав зусиль та зробив наш спільний дім охайнішим та красивішим” – підсумовує Микола Агарков.
0
репостів
0
репостів