Розділ Події

У НВК №1 відбулося відкриття меморіальної дошки Миколі Дзявульському та Ярославу Кревогубцю

Автор 25 серпня 2015, 17:11
У День Незалежності України в навчально-виховному комплексі №1 відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Миколі Дзявульському, який загинув на Майдані 20 лютого 2014 року, та Ярославу Кревогубцю, який загинув під час виконання службових обов'язків в зоні АТО.
На відкриття пам'ятного знаку завітала дружина героя Надія Дзявульська, дочка Оксана, батьки Ярослава Кревогубця, та сестра Лариса, виконувач обов'язків Шепетівського міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк, бойові побратими Ярослава, які обороняли з ним Донецький аеропорт, вчителі та учні школи, представники політичних партій, громадських організацій.

«Це щира дань справжнім патріотам, які самовіддано боролися за суверенність, мир та спокій на рідній українській землі. Декілька років тому ніхто не міг навіть подумати, що в Україні люди почнуть гинути на війні, але цей страшний сон, на жаль, став реальністю, обриваються життя найкращих синів України» — зазначив Полодюк Михайло Іванович.

Під час заходу усі присутні, взяли участь в молебні та вшанували хвилиною мовчання честь героїв, вигукуючи патріотичне «Герої не вмирають!».

Після відкриття дошки присутні відправилися на міське кладовище, де вшанували пам'ять героїв.
0
репостів
0
репостів