Розділ Події

Відбулися змагання з багатоборства інспекторів-кінологів установ області

14 серпня 2015 року в м. Ізяславі були проведені змагання з багатоборства кінологів серед установ Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області. Щорічно на Хмельниччині відбувається справжня запекла боротьба за першість серед молодших інспекторів кінологів області. Першість визначалась згідно оцінюючого листа за найбільшою сумою балів, досягнутих учасниками змагань. Учасники мали можливість позмагатись між собою, продемонструвати і вдосконалити методи тренування службових собак.

Основними завданнями змагань були: визначення ступеня підготовки службових собак і підвищення рівня їх натренованості, підвищення та підтримка високої різносторонньої фізичної підготовки молодших інспекторів-кінологів та їх професійної майстерності, виявлення кращих кінологів кримінально-виконавчої системи області, відбір кращих службових собак для племінної роботи та резерву на випадок використання їх у складних і відповідальних оперативно-розшукових заходах.

Організатори заходу значну увагу приділили також питанням підвищення ефективності занять з тренування службових собак з метою їх подальшого використання у попередженні та розкритті злочинів, пошуку та затриманні злочинців, а також відпрацювання молодшими інспекторами-кінологами тактичних прийомів їх застосування в практичній роботі.

На майданчику панував дух справжніх запеклих змагань, так як їх проведення є важливою складовою єдиного навчального та тренувального процесу, спрямованого на виховання фізично здорового, сильного, вольового, висококваліфікованого спеціаліста-кінолога. Кожен учасник саме на цих змаганнях проявив витримку та прагнення до перемоги, а також показав свої робочі якості, вміння керувати собакою.

За пiдсумками змагань на пiдставi рiшення суддівської колегії у команднiй першостi І – місце виборола команда Замкової виправної колонії (№58), ІІ – місце- команда Ізяславської виправної колонії (№31), ІІІ – місце- команда Шепетівської виправної колонії (№98).

В особистому залiку місця розподілились наступним чином І - місце, молодший інспектор-кінолог Замкової виправної колонії (№58) Гжелько О.А., зі службовою собакою “Угос”. ІІ - місце, молодший інспектор-кінолог Шепетівської виправної колонії (№98), Чижинський О. П., зі службовою собакою “Реста”. ІІІ - місце, молодший інспектор-кінолог Ізяславської виправної колонії (№31), Пуц Ю.В., зі службовою собакою “Алтай” та молодший інспектор-кінолог Замкової виправної колонії (№58), Кобернюк С.І., зі службовою собакою “Граф”.

За результатами проведених змагань начальник управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області, Андрій Масюта, вручив переможцям та кращим молодшим інспекторам-кінологам дипломи та медалі, цінні подарунки і призи, а також побажав всім учасникам міцного здоров'я, бадьорості духу і оптимізму, позитивних емоцій від змагань та вдалих стартів, нових звершень, досягнень і рекордів.

Відео

0
репостів
0
репостів