Розділ Події

Був залізничний, стане авто-залізничний вокзал

Автор 09 лютого 2012, 00:05
Залізничний вокзал Шепетівки Залізничний вокзал Шепетівки

Однією з небагатьох окрас нашого міста являється наш Залізничний вокзал та прилегла до нього площа. Завдяки покійному міністру транспорту Кірпі Георгію Миколайовичу Шепетівка отримала сучасну відремонтовану будову та облаштовану прилеглу територію, якими було не соромно навіть перед вокзалами обласних цетнтрів.

Але вочевидь у міського голови своє бачення прекрасного та практичного. На розгляд міської ради Сергій Андрійович Антонюк виніс проект рішення за яким половину привокзальної площі він пропонує віддати в оренду, ніби для будівництва приміського автовокзалу.Навіщо місту ще один приміський автовокзал? Який добрий самаритянин зголосився побудувати цю будову? Чому такі важливі питання не обговорюються з громадою міста? Відповіді на ці питання ховаються за сімома печатями. Більше того проект рішення свідомо не викладено ні на сайті міської ради, ні в провладних газетах "Шепетівка" та "Шепетівський вісник". Складаєтся враження, що переможець аукціону відомий і саме він лобіює таке безглузде рішення.

А саме головне зверніть увагу на оцінку цієї грошової ділянки, гадаю багато хто не проти собі б урвати такий ласий шмат землі за такою смішною ціною.

Отож запам'ятайте фотографію вище, адже через рік замість гарної площі з ліхтарями, зеленою травою та ялинками, можна буде лише спостерігати за черговим генделиком і сміттям навколо нього, як у випадку всім відомого кафе "Оленка". 

Останнє редагування 09 лютого 2012, 01:12
0
репостів
0
репостів