Версія для друку
Розділ Події

Шепетівка готується до 4-ї хвилі мобілізації

Автор 15 січня 2015, 00:00
12 січня у стінах виконавчого комітету Шепетівської міської ради, пройшла чергова нарада під головуванням виконуючого обов’язки міського голови, секретаря Шепетівської міської ради Михайла Полодюка. На нараді заслухано інформації першого заступника міського голови Володимира Вихівського, начальника відділу економічного розвитку Олександра Гриня щодо здійснення невідкладних заходів з питань підготовки до вірогідності проведення четвертої черги мобілізаційного розгортання.
На чергову нараду поряд з профільними керівниками виконавчого комітету були також запрошені представники приватних перевізників та представники Шепетівсько-Полонського об’єднаного міського військового комісаріату.

Головною тематикою зустрічі стало інформування відповідних осіб про виконання розпорядженням міського голови від 12 листопада 2014 року № 191-2014 р. щодо участі шепетівчан у захисті України від агресора, узгоджено умови надання перевізниками транспортних послуг з метою доставки військовозобов’язаних до частин призначення та до спеціальних навчальних баз.

Окрім того, вчора, 14 січня, під головуванням першого заступника міського голови Володимира Вихівського за участі головного спеціаліста з питань мобілізаційної роботи міськвиконкому Леоніда Дмитрука була обговорена можливість оперативного розгортання 2-х дільниць оповіщення військовозобов’язаних з метою доукомплектування. Розгортання проводиться після підписання Президентом України Указу про четверту чергу мобілізації з метою доукомплектування військових частин особовим складом.

Також, керівництво міста та представники Шепетівсько-Полонського об’єднаного міського військового комісаріату оновили та уточнили ліміти вилучення техніки із господарств по місту Шепетівка.