Розділ Події

Військовослужбовців не залишили без куті та колядок

Автор 12 січня 2015, 18:07
Військовослужбовців не залишили без куті та колядок Фото сайту cerkva.km.ua
У Свят Вечір протоієрей Анатолій Вересюк голова відділу по взаємодії із Збройними Силами України при Шепетівській Єпархії разом із хористами церкви святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії відвідав військові частини А3730 та А1358.
В присутності військовослужбовців було відслуженно чин благословіння куті. Хористами було виконанно декілька колядок, до їх співу долучилися і військові, які теж у цей Свят Вечір змогли ще раз пережити велику Таємницю появи Христа Младенця у Віфліємі.

На останок батюшка благословив військовослужбовців та побажав Божої допомоги у нелегкій службі захисту Вітчизни.

А вже 9 січня 2015 року Недільна школа храму святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії м. Шпетівка разом із настоятелем прот. Анатолієм Вересюком завітали до військової частини з Різдвяним Вертепом. Подивитися виставу зібралося багато військовослужбовців, котрі разом із дітьми розділили радість Різдва Христового.

Діти від щирого серця побажали військовим Божої допомоги у їх нелегкій справі особливо сьогодні. У свою чергу керівництво частини за даровану радість передало дітям солодощі та слова подяки.
0
репостів
0
репостів