Розділ Події

Шепетівка зустріла своїх героїв

Автор Ігор Андрощук 23 листопада 2014, 15:23
21 листопада згідно із Указом Президента України Петра Порошенка стало всеукраїнським Днем Гідності та Свободи. Протягом дня у нашому місті відбувалися заходи, які возвеличували подвиги героїв помаранчевої революції, євромайдану, героїв Небесної Сотні, безстрашних учасників АТО та просто людей, які своїми вчинками та життєвою позицією щодня доводять, що революція Гідності не завершилася, а триває просто тут і прямо зараз.
Проте для Шепетівки 21 листопада стало удвічі приємнішим, оскільки із зони проведення антитерористичної операції повернулися захисники кордонів нашої держави. У холодний осінній п’ятничний вечір із Донецької області (захищали населений пункт Волноваха) повернулося 23 військовослужбовці, 18 із яких є шепетівчанами, а 5 із міста Стрий.

Вояків зустрічали хлібом та сіллю, теплими, підбадьорюючими словами та подякою за те, що повернулися у повному складі, з гідністю виконали поставлені завдання та показали, що Шепетівці є ким пишатися.

До військовослужбовців звернувся очільник міста Шепетівки Михайло Полодюк: «Сьогоднішній день для нас святковий по особливому. Адже символічно, що саме у День Гідності і Свободи ви – захисники Батьківщини, повернулися додому. Ви своїм прикладом демонструєте, що без гідності немає свободи, а без свободи – гідності. Я дякую Вам хлопці, за Ваш бойовий дух, за незламний характер та жагу до перемоги. Доки нас захищатимуть такі легеніяк Ви, нашому місту, як і державі загалом, немає підстав хвилюватися. Слава Україні!».

Військовослужбовців зустрічали також заступники міського голови, представники Молодіжної Ради Шепетівки, близькі і рідні із маленькими дітками, приватні підприємці та ідейні натхненники проекту «Жінки на підтримку армії»: Інна Сікора, яка допомогла у придбанні солодощів для наших захисників та Інна Фещина, що зробила квітковим навіть осінній вечір.

Вояки із радістю прийняли слова подяки, солодкі подарунки, квіти, поцілунки та оплески. Вони подякували, за те що кожен день відчували підтримку і з вдячністю повернули національний прапор, який був переданий їм представниками Молодіжної Ради Шепетівки, на якому поставили підписи усі наші земляки.

На жаль, хлопці повернулися всього лиш на період відпустки 7-10 днів, проте вони сказали, що допоки у них є така підтримка їх дух та волю не зламати, який би ворог супроти нас не виступив.

Фотозвіт із зустрічі

0
репостів
0
репостів