Розділ Події

Шепетівський район братиме участь у третій фазі проекту ЄС/ПРООН

Автор 31 жовтня 2014, 14:32
30 жовтня 2014 року, відбулася скайп-конференція з відбору районів Хмельницької області для участі у третій фазі проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
У ході наради було проаналізовано хід впровадження Проекту на теренах Хмельницької області та підведено підсумки результатів проектної діяльності в першій та другій фазах Проекту впродовж 2008-2014 років.

Учасники наради розглянули пропозиції від 20 районів щодо можливостей участі у третій фазі Проекту МРГ, наявного потенціалу, готовності до співфінансування пропозицій громад та запропоновану Проектом МРГ-ІІІ методику оцінки та відбору районів.

За методикою оцінки та відбору районів, яку проведено у центральному офісі Проекту МРГ-ІІІ, було визначено додати вісім районів в основний список: Ізяславський; Білогірський; Старосинявський; Новоушицький; Віньковецький; Волочиський; Шепетівський; Чемеровецький. Три резервні райони: Городоцький; Красилівський; Летичівський.
Проект «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» передбачає співфінансування: левова частка грошей виділяється донорами з Організації Об’єднаних Націй та Європейського Союзу. Решта - це кошти мешканців населеного пункту і місцевих бюджетів. За 6 років, відколи стартував проект, у ньому взяли участь понад сотня сіл Хмельницької області. Зумівши таким чином розв’язати чимало проблем, які накопичувалися роками у їхніх громадах.
0
репостів
0
репостів