Розділ Події

70-та річниця визволення України від нацистських військ

Автор 29 жовтня 2014, 17:23
28 жовтня, з нагоди 70-ї річниці визволення України від нацистських військ, відбулося урочисте покладання квітів до меморіального комплексу «Вічний вогонь».
У церемонії взяли участь заступник міського голови Юрій Вахоцький, керуючий справами виконкому Галина Островська, голова районної ради Микола Ковальчук, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Дмитришин, голови міської та районної ради організації ветеранів України Володимир Чікін та Олександр Лукашенко, ветерани, жителі міста.

Полеглих героїв, які визволяли нашу державу у період нацистської окупації вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя біля Вічного вогню. Окрім цього, сьогодні в.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк разом із ветеранами Миколою Лисенком та Віктором Несвітайло з Шепетівщини відвідали конференцію у місті Хмельницькому. Захід приурочений 70-й річниці визволення України та проведений як знак шани героїв-визволителів. Під час зустрічі нашого земляка Миколу Лисенко відзначено Почесною грамотою Хмельницької обласної державної адміністрації і цінним подарунком.

Ми завжди пам’ятатимемо про тяжкі роки війни, героїзм та стійкість захисників Вітчизни, грандіозні битви і світлий день Перемоги.
0
репостів
0
репостів