Розділ Події

Лише двоє депутатів висловили недовіру секретарю міської ради

Автор 24 жовтня 2014, 14:28
23 жовтня відбулася чергова сесія міської ради, на яку прийшло 21 депутат міської ради. На порядок денний винесли ряд важливих питань.
На початку засідання народні обранці вирішили розглянути питання про відкликання секретаря міської ради Михайла Полодюка. Після цього була створена лічильна комісія у складі трьох чоловік — Ольги Єсіпової, Наталії Стасюк, Олександра Ворощука. Засідання сесії вів депутат Валерій Федоров.

Самих ініціаторів подання не було в залі, зранку секретаріат отримав від них листа, де вони повідомили, що бойкотуватимуть данну сесію. Під час таємного голосування лише двоє депутатів висловили недовіру секретарю міської ради.

Після цього депутати взялися розглядати інші питання порядку денного. Відповідно до звернення депутата міської ради Валентини Прохорчук в.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк виніс проект рішення щодо клопотання Шепетівської міської ради про скасування проектів законів, ухвалених Верховною Радою України 16 вересня 2014 року, але дане рішення не було підтримане.

Також не підтримали депутати рішення про присвоєння Шепетівському НВК № 1 загальноосвітній школі I-II ступенів – Ліцею імені Миколи Дзявульського. В ході обговорення це питання вирішили відкласти до першого вересня. Якби заклад перейменували під час учбового процесу це би викликало б певні складнощі.

Після цього депутати проголосували за звернення до Хмельницької обласної державної адміністрації з пропозицією щодо не допущення ліквідації державної санітарно-епідеміологічної служби України.

Про стан боротьби зі злочинністю та корупцією, забезпечення законності, правопорядку, прав і свобод громадян та результати діяльності Шепетівської міжрайонної прокуратури доповів Шепетівський міжрайонний прокурор В.В. Гончарук.

Про внесення змін до бюджету на 2014 рік доповів начальник фінансового управління Василь Дрищ.

Також на засіданні міської ради затвердили склад постійного секретаріату міської ради шостого скликання. Про затвердження «Положення та структури Шепетівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» розповіла перший заступник начальника управління праці, та соціального захисту Людмила Донкова.

Після цього депутати міської ради затвердили програму діяльності Шепетівської міської ради організації ветеранів України на 2015-2018 рр.

Окрім цього, на сесії міської ради розглянули земельні питання, питання пільг з орендної плати, затвердили перелік земельних ділянок, права на які буде реалізовано через аукціон тощо.
Останнє редагування 25 жовтня 2014, 21:01
0
репостів
0
репостів