Розділ Події

Андрій Садовий провів зустріч з виборцями

Сьогодні наше місто відвідав беззмінний міський голова Львова та лідер політичної партії "Самопоміч" Садовий Андрій Іванович. У приміщенні музею Островського відбулась зустріч з виборцями.
Невеличка актова зала музею була заповнена вщент бажаючими послухати та задати питання шепетівчанами. Вступне слово Андрія Івановича тривало всього декілька хвилин, а потім зустріч здебільшого складалась із відповідей на запитання присутніх в залі.

Шепетівчан цікавили питання розвитку села, ставлення до війни зі східним сусідом, секрети управління таким успішним місто як Львів. Очільник міста Лева навіть пообіцяв, що готовий взяти на стажування до себе майбутнього міського голову Шепетівки, щоб поділитися з ним своїм досвідом. Заодно повідомив, що спеціально поставив себе на непрохідному місці у виборчому списку, щоб і надалі працювати на благо громади Львова.

Андрій Іванович також повідомив, що прийшовши до парламенту буде ініціювати відміни Закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей", тому що він є несправедливим по відношенню до інших регіонів. 

Після зустрічі він подякував присутнім за те, що прийшли його послухати та поїхав агітувати за свою партію у Нетішин.

Фотозвіт із зустрічі ви можете переглянути тут

Останнє редагування 22 жовтня 2014, 22:34

Відео

0
репостів
0
репостів