Розділ Події

Системний адміністратор намагався винести з ОВК №190 ноутбуки

Автор podilska.info 18 жовтня 2014, 17:17
У Шепетівці, в окружній виборчій комісії №190, скандал. Системному адміністратору, який працював у комісії, після сварки з секретарем комісії вказали на двері. Мовляв, ми тебе звільняємо і замінимо на іншого адміністратора.
Сисадмін образився, сказав, що у нього закінчився робочий день і він іде додому. При цьому, хлопець вирішив прихопити з собою і три ноутбуки, в які заносилася уся інформація окружної виборчої комісії, попередньо змінивши ключі доступу.

Керівникам окружної комісії довелося викликати міліцію. Чоловіка з ноутбуками затримали. В окружну виборчу комісію приїхали співробітники Служби безпеки України.

Зараз системний адміністратор пояснює мотив свого вчинку. Каже, що ноутбуки нібито закріплені за ним (хоча матеріальна відповідальність за техніку покладена на заступника голови ОВК), тому він і вирішив їх забрати додому, а згодом – передати новому системному адміністратору, який працюватиме в ОВК замість нього. Про те, що інформацію з ОВК виносити не можна, хлопцю, здається, байдуже.
Останнє редагування 18 жовтня 2014, 17:21

Відео

0
репостів
0
репостів