Розділ Події

Юрій Луценко зустрівся з шепетівськими виборцями

Автор 11 жовтня 2014, 04:29
Майдан переміг тому, що люди на ньому не шукали розбіжностей між собою і не ділилися за мовою, конфесією чи регіоном проживання. Про це на зустрічі з виборцями в Шепетівці нагадав Юрій Луценко.
«Сьогодні на фронті можна побачити схожу ситуацію. Люди мають спільну мету, стоять піч-о-пліч і тому вони непереможні. Їх підтримує увесь народ як справді народну армію», - зазначив політик і висловив жаль з приводу того, що партії Майдану не пішли на вибору спільною командою.

«Я не критикував і не буду критикувати своїх колег по Майдану. І не буду заперечувати їхнього права балотуватися, хоча перед загрозою російською агресії, як на мене, нам треба було б залишатися разом», - сказав Луценко.

За його словами, народ на виборах має нагоду висловитися з приводу амбіцій тих чи інших політиків і визначити команду, яка проведе необхідні зміни.

«Партія «Блок Петра Порошенка» хотіла б мати власну більшість у парламенті. Для будівництва нового дому не беруть три бригади. Беруть одну, яка пропонує свій план і свою компетенцію. Але у нашій команді обов’язково знайдеться місце і Яценюку, і Тимошенко, і Гриценку, і Садовому. Всім, хто хоче працювати, робота знайдеться», - запевнив Юрій Луценко.
0
репостів
0
репостів