Розділ Події

Шепетівчани відвезли допомогу в зону АТО

Автор 10 жовтня 2014, 22:45
8 жовтня до Шепетівки благополучно повернулись машини, які відвезли на Схід понад 2 тонни вантажу для військових. Особисто відвідати наших земляків у зоні АТО поїхали голова Шепетівської райдержадміністрації Микола Дорощук, активісти громадської організації «Хмельниччина. Самооборона і контроль» – Олег Велігдан, Євгеній Ступак та Михайло Антонюк.
Разом з тим, до складу групи долучилась ремонтна бригада, яка відвідала 8 полк хмельницького спецназу та надала їх посильну допомогу.

Декілька днів групи курсували по містах Луганської та Донецької областей з метою вручення допомоги шепетівським військовослужбовцям, адже окрім вантажу, який було зібрано та закуплено на кошти меценатів, мали завдання особисто вручити передачі від рідних та близьких 70 бійцям. Цього разу, окрім невеличкої допомоги продуктової групи, бійці отримали такі потрібні в умовах осені речі як: одіяла, теплий одяг, форму, а також, бронежилети, біноклі, розгрузки та іншу військову амуніцію.

За словами Євгенія Ступака, уже в сьомий раз здійснено відповідну поїздку в зону АТО і далеко не останню. Шепетівчани й надалі продовжують приносити різноманітну допомогу українським військовослужбовцям, що дає змогу незабаром сформувати наступний гуманітарний вантаж.

У трьохденній поїздці по містам Стахове, Рубіжне, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Дебальцеве, Краматорськ та інших, хлопці на власні очі побачили, як проходить так зване перемир’я. Проте, у спілкуванні з військовими, приємно бачити бойовий дух наших хлопців – говорить Микола Дорощук. Попри усі негаразди, їм не позичати впевненості у перемозі. У нас справді народилась не тільки держава, а й армія, для якої поняття честі, гідності - визначальні. Армія, яка віддана своїй землі і готова стояти за неї до останнього.
0
репостів
0
репостів