Розділ Події

Із зони АТО повернулися група працівників ДАІ

Автор 07 жовтня 2014, 16:07
Державтоінспектори впродовж місяця несли службу в Слов’янську та довколишніх містах і на високому рівні виконали усі поставлені перед ними завдання.
15 добровольців на 5 службових автомобілях повернулися із місячного відрядження на Схід. Там наші хлопці несли службу на блокпостах, брали участь у бойових операціях, супроводжували колони з військовою технікою, автобуси з переселенцями та виконували ще цілий ряд надважливих завдань. Про небезпечність служби у зоні АТО свідчать дірки від куль на службових автомобілях… Але усі хлопці, на щастя, повернулися додому живі та здорові.

Це було вже третє відрядження хмельницьких державтоінспекторів у зону проведення антитерористичної операції. У зведеному загоні були представники Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Шепетівки та інших міст нашої області. В основному — старші чоловіки із потрібними знаннями та досвідом.

Дехто побував у зоні бойових дій уже вдруге, а старший групи, СергійШемчук — втретє. Саме це дало можливість хлопцям швидко адаптуватися на місці та чітко і злагоджено виконувати поставлені завдання.

— Вони багато чого пережили і бачили, та красномовніше від слів говорять їхні обстріляні службові автомобілі… Але це їх не лякає, усі готові після короткого відпочинку знову вирушити на Схід, — сказав начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний.
0
репостів
0
репостів