Розділ Події

Студенти коледжу провели акцію за мир

Автор Баран Марина 03 жовтня 2014, 18:13
Як вцілів я, вижив як
Знаємо без слів.
Просто ти чекала так,
Як ніхто не вмів…
Насправді складно осмислювати такі абстрактні поняття як любов, чесність, відданість, патріотизм. Бо незважаючи на те, що кожен з нас більш-менш розуміє їх значення, та все одно вкладає в них щось своє. Це не річ, яку можна побачити чи помацати. Це щось невидиме, проте реально існуюче, те, що наповнює наше життя смислом, тим самим роблячи нас людьми.

Патріотизм у найзагальнішому розуміння – це любов до Батьківщини. Для кожної людини в світі її рідний край – найдорожчий та наймиліший серцю. Це той клаптик землі, що привітав її з життям, де минули дитячі роки, де живуть найближчі люди. Такі почуття зрозумілі - вони природні. Далі вони поширюються на цілу країну, в якій людина живе; на людей, що говорять однією мовою та створюють спільну культуру. Бо це все робить людей близькими та об’єднує. У широкому розумінні країна – це велика родина, де всі живуть спільними радощами та проблемами. Тому ми відчуваємо свою причетність та відповідальність за все, що коїться у державі.

Щоб висловити свою підтримку мешканцям окупованих міст,показати нашу небайдужість до всіх подій ,що відбуваються на сході, студентами Шепетівського коледжу Подільського ДАТУ було організовано патріотичний флешмоб. Ця  постановка  не несе в собі складних хореографічних рухів,але в простих елементах прихований глибокий зміст. Організаторами танцю були Романюк Ольга, Ліщук Олена, Гудзовська Катерина. Взяти участь у флешмобі виявили бажання студенти всіх груп груп коледжу. Дуже символічно руки учасників прикрашені блакитно-жовтими стрічками, що символізує незламність українського духу і його боротьбу за свою незалежність. Синхронні рухи студентів є символом єдності всього українського народу - від Заходу до Сходу,від Півночі до Півдня. Кожен у цей танець вклав свою душу та свої думки про те, якою має бути Україна в майбутньому.  

Щиро висловлюємо співчуття родинам загиблих людей,які віддали своє життя за єдність і незалежність України. Кожен з них навічно залишиться у нас в пам’яті і в історії вільної незалежної нашої Батьківщини. Серця українських солдатів б’ються в унісон з мільйонами сердець патріотів нашої держави,не залежно від відстані і обставин. Щоб підтвердити цей факт студенти стали у формі серця і заспівали Гімн України.  

Ми, як майбутнє покоління нації, запевняємо, що  забезпечимо гідний розвиток нашої Батьківщини! Будемо боротись за  вільну і єдину Україну. Тому що,наша країна - єдина, красива і сильна. Навіть коли інші зневіряться,ми своєю вірою врятуємо країну. Слава Україні!!Героям Слава!!

Відео

0
репостів
0
репостів