Розділ Події

Шепетівські військові отримають 2 млн. грн. на бронежилети

Бійці з Шепетівки нарешті отримають матеріальну допомогу від обласної ради. Нагадаємо, на минулій сесії депутати проголосували за виділення 2-х мільйонів для обласного військомату, однак шляхів освоєння цих коштів у законодавстві так і не знайшли. Нині зібрались на позачергове засідання, аби внести зміни до програми соціального захисту населення таким чином отримати можливість надати матеріальну допомогу бійцям.
«Як відомо, на пленарних засіданнях двадцять четвертої сесії обласної ради, зважаючи на обставини, пов’язані із подіями на сході України та формуванням у зв’язку з цим 7-го батальйону територіальної оборони Хмельницької області, особовий склад якого потребував матеріальної підтримки для придбання речового майна, спорядження та засобів захисту, обласною радою було прийнято рішення про виділення 2 мільйонів гривень для закупівлі бронежилетів та інших спецзасобів для військових зазначеного батальйону, які беруть участь в антитерористичній операції. Оскільки обласним військовим комісаріатом з різних причин не вдалося використати ці кошти, було вирішено знайти інші шляхи вирішення цієї проблеми, аби виділені кошти спрямувати на захист військовослужбовців, які нині готуються до виконання завдань за призначенням на сході України», - зазначив очільник облради.

Депутати також обговорили ряд запитів, які стосуються допомоги військовослужбовцям. Зокрема шукали можливість закупити тепловізори та виділити героям квартири. Серед іншого заслухали запит Світлани Лукомської, яка виступала проти перетворення Хмельницького протезно-ортопедичного підприємства у Вінницьку філію.
Останнє редагування 07 серпня 2014, 12:44

Відео

0
репостів
0
репостів