Розділ Події

В Шепетівці відбувся водяний бій

В Шепетівці відбувся водяний бій Фото Анни Каштан
Нарешті до нас добралось справжнє літо, прохолодні дні лишилися позаду, а тепер нас радує справжнє тепле сонечко. В такі дні геть не хочеться сидіти вдома, тим паче що у багатьох в оселях зараз дуже парко. Тому хтось йде в ліс, хтось їде на дачу, хтось вирушає купатись на місцевих водоймах... Але місцева молодь знайшла спосіб як весело провести час, а заодно і прохолодитись в гарячу пору.
Сьогодні на стадіоні Корчагінець зібралось близько 30 аква-воїнів, які зійшлись у запеклій водній боротьбі. Хлопці та дівчата зібрались через соціальні мережі, набрали різноманітну мокру зброю та із завзяттям майже годину поливали один одного водою. Словами важко передати ту позитивну атмосферу, яка панувала на стадіоні, всі без виключення були геть промоклими, але з широкими посмішками на устах.

Звичайно були певні огріхи в організації: не було необхідної реклами заходу, чітких правил та обмеженої в площі території баталій, а також запасу води. Та гадаю як для першого разу було дуже весело та мегапозитивно, тому за недоліки швидко забуваєш.

Дякуємо Лері Майданчук за ініціативу та чудову ідею для дозвілля, сподіваємося наступний водяний бій пройде більш організовано та не менш весело, особисто я чекаю його з нетерпінням.

Фото ви можете переглянути тут, а відео нижче від цим текстом.
Останнє редагування 08 липня 2014, 23:24

Відео

0
репостів
0
репостів