Розділ Події

Шепетівка прощалась із загиблим підполковником Ігорем Ляшенко

Сьогодні сльози текли рікою у жінок та навіть у чоловіків - Шепетівка прощалася із загиблим підполковником Ігорем Ляшенко, який загинув 19 червня під час бойових дій за Ямпіль та Закотне на сході України. Попрощатися з Героєм прийшло близько тисячі шепетівчан та гостей міста.

Спочатку труну пронесли містом від провулку Чернишевського до центру міста. Панахида за загиблим відбулася на центральній площі імені Шевченка перед міськвиконкомом. Були присутні матір та дружина підполковника, військові побратими, підприємці, представники місцевої влади та духовенства, а також звичайні небайдужі шепетівчани. Коли завершився молебень за загиблим, труну в супроводі почесної варти віднесли до катафалку під оплески присутніх та вигуки "Слава!", після чого відвезли на поховання на місцеве кладовище.

Нагадуємо, Підполковник Ігор Ляшенко, командувач механізованого батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Народився в місті Шепетівка Хмельницької області 1977 р., мав двоє дітей, сім’я мешкає в Яворові Львівської області.

19 червня під час бойових дій за Ямпіль та Закотне на сході України представники розвідроти разом з підполковником потрапили в засідку терористів. Так, семеро військових загинули і тіла двох ще не знайдені, можливо, вони повністю згоріли в БТР. Щодо трьох поранених, то один важко поранений, двом — більше пощастило. Вони госпіталізовані.

Останнє редагування 01 жовтня 2023, 18:08

Відео

0
репостів
0
репостів