Розділ Події

На виконкомі прийняли ряд важливих рішень

Автор 27 травня 2014, 15:42
Вчора в малій залі міської ради за головуванням в.о. міського голови, секретаря міської ради Михайла Полодюка відбулося засідання виконавчого комітету міської ради на якому розглянули ряд важливих питань.

Члени виконавчого комітету встановили тариф на перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування в розмірі 2 гривень 50 копійок по місту, 3 гривні до села Судилків. Тариф буде діяти з 1 червня 2014 року. У громадський перевезеннях в режимі маршрутного таксі цей тариф діє з 13 травня.

Начальник управління праці та соціального захисту Сергій Білас доповів про обстеження пасажиропотоку на міських автобусних маршрутах загального користування в звичайному режимі. З метою вивчення та аналізу ситуації з міськими перевезеннями депутати міської ради, члени виконавчого комітету, представники громадських організацій взяли участь у даному обстеженні. Сергій Григорович продемонстрував присутнім членам виконавчого комітету розрахунок співвідношення кількості безкоштовно перевезених пасажирів і платних пасажирів за день на міських маршрутах.

Відповідно до указу Президента України від 1 травня 2014 року виконавчий комітет міської ради прийняв рішення у травні-липні та жовтні-листопаді 2014 року провести в місті призов на строкову військову службу придатних за станом здоров’я громадян віком від 18 до 25 років.

Члени виконкому затвердили перелік об’єктів фінансування у 2014 року за рахунок коштів субвенції з Державного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності міста. Запланований капітальний ремонт вулиці Шешукова, поточний ремонт Старокостянтинівського шосе, вулиці Гагаріна, Котовського, Карла Маркса, Валі Котика, Промислової, 440-річчя Шепетівки. Загальний обсяг фінансування робіт буде складати 1 мільйон 14 тисяч гривень.

Також були розглянуті питання щодо затвердження вартості платних послуг, які надаються дитячо-юнацькою спортивною школою, про видалення зелених насаджень, питання містобудування та архітектури, житлові питання.
0
репостів
0
репостів