Розділ Події

Маршрутне таксі подорожчало

Автор 13 травня 2014, 21:03
Вчора в малому залі міськвиконкому відбулося засідання виконавчого комітету міської ради під головуванням в.о. міського голови, секретаря міської ради Михайла Полодюка, на якому розглянули ряд важливих питань.
Одним із самих важливих з них було питання встановлення нових тарифів на перевезення пасажирів в режимі маршрутне таксі. Після доповіді начальника управління економічного розвитку — Олександра Гриня та консультацій з перевізниками, члени виконавчого комітету встановили тариф на перевезення пасажирів в міському транспорті у режимі маршрутне таксі у розмірі 2 грн. 50 коп., а до села Судилків 3 грн. Дане рішення вже набрало чинності, але наголошуємо, що підвищення тарифів стосується лише маршрутних таксі, на звичайних автобусних маршрутах тарифи не змінились.

Начальник управління праці та соціального захисту населення — Сергій Білас доповів про результати обстеження пасажиропотоку на міських автобусних маршрутах загального користування в звичайному режимі. Згідно з актами від 15 та 17 квітня проведено обстеження маршрутів №№ 1-А, 2, 3, 8, 8-А з метою встановлення коефіцієнтів співвідношення платних та безоплатних пасажирів для обрахунку нарахувань відшкодування за пільгові перевезення пасажирів відповідно до методики затвердженої рішенням міської ради.
Останнє редагування 15 травня 2014, 18:21

Відео

0
репостів
0
репостів